Grote langdurige droogte versus enorme stortbuien… het klimaat verandert. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee zoals te lage grondwaterstanden, of juist wateroverlast, hittestress of planten die verdorren en afsterven. Onze oplossingen verzekeren dat we in de toekomst nog onbezorgd kunnen leven in een mooie en veilige infrastructuur zonder overlast. Samen creëren we een gezonde leefomgeving, nu maar ook voor onze volgende generaties.

De TBS-SVA Groep wil hier samen met u aan bouwen. Wij gaan de dialoog aan met gemeentes, landschapsarchitecten, ingenieursbureaus en waterschappen om Nederland klimaat adaptiever te maken. Door verder te denken dan alleen maar kwantiteit maar ook bezig zijn met waterkwaliteit, zijn we klaar voor de toekomst en zijn ook komende generaties beschermd.

Wilt u samen met ons hieraan werken? Vul dan ons contactformulier in en onze klimaatadaptatie specialist neemt contact met u op. U kan ons uiteraard ook contacteren via mail info@tbs-sva.nl of 085-4839500 en vragen naar onze klimaatadviseur.

Onze oplossingen zijn in onderstaande gebieden te vinden

Buffering

Filtering

Infiltratie

Vertraagde afvoer

Hittestress

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u vragen over een van de beide merken, over een specifiek product, maatwerk oplossingen of iets anders?

Neem dat gerust contact met ons op. Ons sales team ondersteund door onze engineeringsafdeling staan u met veel plezier te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie over onze
oplossingen voor klimaatadaptatie?